جستجوی بر اساس:
وضعیت
صنعت بهره‌بردار
حوزه تخصصی و دانشی
نوع همکاری
کاتالیست
استفاده از سیستم‌های پس‌پالایش دیزلی، از مؤثرترین راهکارها، برای کاهش آلاینده‌های اکسید نیتروژن است. انتشار این آلاینده‌ها معضلات زیست‌محیطی همچون مه‌دود فوتوشیمیایی، باران‌های اسیدی و تخریب لایه اوزون را در پی دارد. اما با وجود اهمیت این کاتالیست و گسترش استفاده از آن‌ به‌صورت تجاری، این فناوری در کشور توسعه‌ ‌نیافته است.
باتری لیتیوم یون
از میان انواع باتری‌های لیتیوم یون، نوع 18650به علت استفاده گسترده در وسایل الکترونیکی و ماشین‌های الکتریکی، توجه زیادی را به خود جلب کرده‌اند. فناوری فعلی باتری لیتیوم یون در تأمین نیازهای برق برای وسایل نقلیه الکتریکی یا هیبریدی هنوز هم مطلوب نیست.
آهن اسفنجی
امروزه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های صنایع استراتژیک، کنترل میزان تولید آلاینده‌های زیست‌محیطی از جمله دی‌اکسید کربن است که در حال حاضر تقریبا 100 میلیون تن آن به صنعت فولاد اختصاص دارد و ضرورت جذب آن بسیار احساس می‌شود. در این طرح پژوهشی، مجری طرح قصد دارد با روش‌‌های به روز و کارآمد این گاز آلاینده را بازدهی بیش از 90 درصد جذب نماید و سپس در دیگر فرایندهای تولید استفاده نماید. این گام یکی از ضرورت‌های صنعت فولاد و دیگر صنایع انرژی‌بر کشور است که به تولید فولاد سبز نیز کمک شایانی می‌نماید.
waam
ساخت افزایشی سیم و قوس الکتریکی، یکی از به‌روزترین فرایندهای تولید قطعات فلزی است که جذابیت‌ فراوانی برای صنایع مختلف از جمله صنایع معدنی دارد. در ایران، با وجود اهمیت استراتژیک صنایع معدنی و نقش این صنایع دراقتصاد کشور، مشکلات فراوانی جهت تأمین تجهیزات و قطعات موردنیاز این صنعت وجود دارد.
پیل سوختی
پیل های سوختی میکروبی دستگاه‌هایی هستند که در آن‌ها باکتری با اکسید کردن موادی مانند گلوکز یا مواد آلی با ساختار پیچیده می‌تواند جریان الکتریکی تولید نماید. این رویکرد نوآورانه و نویدبخشی برای تولید برق از فاضلاب است.
نشاء گوجه فرنگی
کشت سلول و بافت گیاهی، روشی دانش‌بنیان با کاربردهای متنوع است که ریزازدیادی (تکثیر درون شیشه‌ای گونه‌های گیاهی) یکی از مهم‌ترین آن‌ها می‌باشد. نرخ تکثیر بالا و دستیابی به گیاهان عاری از آفات و بیماری، از مهم‌ترین مزایای تکثیر گیاهان از طریق روش ریزازدیادی است.
ربات برداشت فلفل رنگی
کشاورزی به روش سنتی، دارای محدودیت‌های بسیاری در حوزه برداشت محصولات است که از جمله می‌توان به اتلاف درصد زیادی از محصولات به دلیل عدم برداشت در زمان مناسب اشاره کرد. در حال حاضر تحقیقات زیادی برای افزایش کاربرد ربات‌ها در صنعت کشاورزی انجام شده است به‌طوری که برداشت میوه و محصولات کشاورزی، پیشرفت قابل توجهی نسبت به سایر حوزه‌ها داشته .است
پهپاد
پهپادهای چندملخه به علت محدودیت‌های آیرودینامیکی، امکان پرواز با سرعت زیاد حین کاهش ارتفاع را ندارند. برای این محدودیت، راه‌حل‌های مختلفی ارائه شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به طراحی ساختار جدید با زاویه دایهدرال متغیر (dihedral) در بازوهای پهپاد اشاره نمود.
پوشاک
سیستم‌های توصیه‌گر توانسته‌اند در چند سال اخیر به ابزارهای قدرتمند کسب‌وکار الکترونیکی تبدیل شوند. وظیفه این سیستم‌ها این است که محصولاتی را به خریداران پیشنهاد کنند که حداکثر شباهت ممکن را با نمونه‌های مطلوب آن‌ها داشته باشند.